klik op foto voor muziekje
zet muis op foto
klik hier 1 keer voor muziekje


Programmamogelijkheden :

  • Altegaer: Een groep van 5 muzikanten, nl. Frank Edam, Louis Stortelder, Suleika van Holland, Marita Kruijswijk en Hanneke Koek. Zij spelen van alles zolang het maar mooi, spannend, vrolijk of uitdagend is: van oude muziek tot swingende folk, van wervelende dansdeunen tot verhalende ballades, van eigen Nederlandstalige composities tot wereldmuziek. Zie voor meer informatie en trailer: https://www.facebook.com/pg/Altegaer/videos/
  • Vrijstatig Volkje: Een pool van muzikanten, dansers, acteurs en een verhalenvertelster. Zij treden op bij bijv. wandelevenementen, balfolk-avonden, middeleeuwse feesten en historische festivals. Zie voor meer informatie en trailer op de website www.vrijstaatdestellingen.nl bij Vrijstatig Volkje.
  • Minnewit: Folktrio Minnewit bestaat uit 3 muzikanten, nl. Rutger Dijkstra, Marita Kruijswijk en Ad Bos. Zij spelen lichte muziek met echo's uit het verre verleden, diepgeworteld in de Nederlandse traditie. Zie voor meer informatie op de website http://www.minnewit.com
  • Voor komende optredens, zie speellijst.
    Voor boekingen kunt u contact opnemen met:


Marita Kruijswijk
Kerkstraat 32
8433 LJ Haulerwijk
Tel. 0516-421 612 of 06-51222297
E-mail: marianta@xs4all.nl

Narren

 

 

     
Over Marita en Marian:

Er zijn diverse CD's en een boek verkrijgbaar.

Wie zijn Marita en Marian?

Net als destijds Marian, woont Marita sinds 1993 nog steeds in een boerderijtje uit omstreeks 1920, twee kilometer buiten Haulerwijk aan de rand van het Blauwe Bos.


Het huis in lentetooi, en ons lievelingsmeertje in het Blauwe Bos.

Wij zijn niet de enige bewoners van dit stuk grond, dat alles bij elkaar 1 1/3 hectare groot is

Onze pony's, Agnes en Folly, in de wei. Haan Louis en zijn dames. Verder zijn er regelmatig nog wat zwervende dames en heren op het terrein.

Wij hebben naast de muziek twee grote passies:

Tuinieren.............

.

........met een rugzakje de bergen in, niet meer dan 7,5 kilo op de rug en dan minstens een week in de natuur vertoeven.

........de zee onveilig maken met onze uiterst zeewaardige vaartuigen.

En het is helemaal niet erg om weer thuis te komen! Ook al is het winter.