Vakantiehuisje 't Stokpaardje'

't Stokpaardje' is uniek gelegen in de 'Friese Wouden', aan de rand van een natuurgebied met bos, heide en vennen. Het huisje is geschikt voor maximaal 6 personen. Het ligt vlak bij het drieprovinciënpunt van Friesland, Drenthe en Groningen.

- 't Stokpaardje ligt midden in het groen en je loopt vanaf het huis direct het bos in. Er zijn twee terrassen, een barbeque is aanwezig.

- Het gebied is bekend vanwege de broedvogelpopulatie en de flora bij de vennen.

- Op loopafstand van het huis ligt het zwembad en de speeltuin in het bos. Het is maar even fietsen naar het Ronostrand, een mooi zwemmeer richting Roden.

- Op fietsafstand diverse andere natuurgebieden, zoals het Drents-Friese Wold, het stroomdalgebied van de Slokkert en het Fochtelooër Veen met de beroemde kraanvogels.

- Het winkelcentrum in het dorp is 2 kilometer verderop.

- Diverse uitgaansmogelijkheden zijn met de fiets bereikbaar, zoals o.a. het pretpark van Appelscha.

- Zowel Groningen als Assen en Drachten zijn op 20 tot 30 minuten per auto bereikbaar. 't Stokpaardje' is vanaf € 265.- per week te huur.

- Gratis WiFi!

De indeling van het huis is als volgt: beneden een ruime woonkamer met radio, tv en dvd-speler, open keuken met grill/oven-gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetter, magnetron en andere kleine gemakken. Ook is beneden de badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is daar een 'alkoof': een met een gordijn afsluitbare slaapplaats voor twee personen. Boven zijn twee slaapkamers, één met drie éénpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed. Een campingbedje voor een baby en een kinderstoel is aanwezig.

Huisdieren zijn welkom.

De tuin heeft twee terrassen met tuinmeubilair en parasol. U kunt gebruik maken van de barbecue. Het huis is verwarmd met cv.

 

Herfst- ............................................................................................................................en lentetooi

Terras aan de zijkant,....................................................terras voorkant.

Woonkamer met kleuren-tv, radio en DVD-speler. Rechts is de ingang naar de bedstee. Hierboven de openslaande deuren naar het terras.

De open keuken met koelkast/vriesvak, gasfornuis/oven/grill, magnetron, koffiezetapparaat..............................herfst-uitzicht vanachter het fornuis

de schommelstoel

badkamer met toilet/douche ..................en wastafel

De trap op naar boven brengt ons naar de corridor ..............en naar de oostelijke slaapkamer. Het schrijftafeltje

De westelijke slaapkamer.

Het terrein ziet er zo uit:

Dit zijn de pony's Agnes en Folly en verder komen er regelmatig wat zwervende dames en heren op bezoek!

U stapt vanuit het huisje zo natuurgebied het 'Blauwe Bos' in:

Er zijn veel vennetjes en heidegebiedjes in een prachtig gemengd bosgebied.

Het huis is verwarmd met cv dus ook in de winter bent u hartelijk welkom!

 

Opgelet! Gescharrel bij de voordeur!

 

Oprit